Cu ce finalişti am votat la Romanian Startup Awards

scris de | luni, 4 februarie 2013, 23:01 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Romanian Startup Awards reprezintă o competiţie online ce premiază cele mai promiţătoare startup-uri româneşti din ultimii ani. Juriul de specialitate a ales un număr de 35 de finalişti, câte 5 pentru fiecare categorie. Trebuie menţionat faptul că alegerea acestora nu a fost deloc uşoară, nominalizările ajungând la un număr de 1400.

Nu sunt foarte lămurit dacă votarea încă se mai poate sau nu realiza; din ceea ce am citit într-un articol scris de Ştefan Murgeanu pe blogul său, termenul limită ar fi fost astăzi, 4 ianuarie, la ora 14:00. însă pe siteul unde are loc votarea se menţionează că votul publicului va fi închis pe 5 ianurie, la ora 13:00. Oricum ar fi, sunt bucuros că mi-am putut susţine favoriţii dis-de-dimineaţă, fără să-mi fac probleme că părerea mea n-a fost contorizată.

Las în continuare print screen pentru fiecare categorie în parte. Ceea ce se află pe un background verde reprezintă opţiunea mea finală şi „introdusă în urnă”.

Motive:

  • În categoria Startup of the Year am votat cu mavenhut.com deoarece Bobby Voicu este singura persoană care s-a gândit să dezvolte într-o variantă multiplayer un joc singleplayer, de genul Solitaire.
  • În categoria Best Co-founder am votat cu Alex Negrea datorită proiectului doctrackr.com lansat de acesta.
  • În categoria Best web app am votat aplicaţia Solitaire Arena din acelaşi motiv expus şi la punctul unu.
  • În categoria Best mobile app am votat clevertaxi.com deoarece este cel mai complex sistem de acest gen, şi funcţional, lansat în online-ul românesc şi nu numai.
  • În categoria Best design am votat zonga.ro deoarece are o interfaţă user-friendly. Dacă ar fi fost nominalizat şi siteul clevertaxi.com, este foarte probabil să-l fi votat pe acesta.
  • În categoria Best uşer experience am votat tot zonga.ro deoarece colecţia muzicală prezentă pe site este cu adevărat măreaţă.
  • În categoria Best investor am votat cu Andrei Pitiş datorită siteului clevertaxi.com, startup în care acesta a investit.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.