Cristian Serdenciuc revine cu o nouă expoziţie la Vatra Dornei

scris de | duminică, 19 mai 2013, 15:01 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

afis

Despre Cristian Serdenciuc şi despre expoziţiile şi prezentările sale am mai amintit până în momentul de faţă pe blog, mai ales în zilele dinaintea primei sale prezentări de pictură în Vatra Dornei, la Casa de Cultură a oraşului. Chiar dacă nu a trecut mai mult de jumătate de an de atunci, Cristi revine cu un nou lot de lucrări artistice în cadrul unei Expoziţii de sculptură în rădăcini.

Pe 24 mai 2013, începând cu ora 17:00, Cristi va organiza un vernisaj de sculptură în rădăcini, la Salonul Alb al Casei de Cultură „Platon Pardău”, în cadrul căruia va prezenta în jur de 50 de sculpturi, majoritatea fiind inspirate din mitologia românească şi din basmele populare. Pe lângă lucrările din lemn, Cristi va prezenta 2 sau 3 desene în creion, indecizia numărului fiind cauzat doar de timpul pe care artistul îl are la dispoziţie pentru a finaliza respectivele lucrări.

Din ce mi-a mărturisit Cristi la telefon, această expoziţie este prima din întreaga sa carieră în care prezintă sculpturi în rădăcini şi a doua expoziţie în oraşul Vatra Dornei, drept pentru care orice lucrare expusă este disponibilă cumpărării. Dacă nu puteţi trece în timpul vernisajului de pe 24 mai, ar trebui să ştiţi că expoziţia rămâne deschisă vizitatorilor până pe data de 10 iunie.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.