Chromecast: o curiozitate funny

scris de | sâmbătă, 27 iulie 2013, 02:38 | 1 comentariu

Cel mai recent gadget lansat de Google a făcut valuri în ultimele zile pe blogurile de tehnologie, şi încă face, şi a înregistrat vânzări neaşteptat de mari. Ca idee, Amazon a vândut tot stocul în doar 2 zile, iar acum trebuie să aştepţi o lună să îţi vină rândul să-l cumperi. Asta pentru că pachetul de vânzare venea şi cu ceva luni gratuite de Netflix. Venea, până s-au prin băieţii de la Netflix că atâtea luni de conţinut gratis trec compania pe minus şi-au anulat oferta.

Acum, eu am o curiozitate legată de funcţionalitatea Chromecast. Să spunem că mi-l cumpăr, îl conectez la tv şi dau drumul la un film horror, noaptea, de pe iPhone. E posibil ca prietenul, prietena cu care vizionez filmul, să se conecteze de pe telefonul său şi să bage un clip scurt de pe youtube cu ceva Boooo!!, cât să mă facă să-mi sară inima din piept?

Adică, are un sistem de securitate care să permită conexiunea unui singur device? Dacă n-are, atunci văd o problemă urâtă la orizont. Iar celor care vor dori să prezinte un proiect la locul de muncă cu ajutorul Chromecast, s-ar putea să nu le placă! Ai un coleg care te urăşte, te vrea concediat, îşi conectează telefonul şi bagă ceva organ genital pe planşă. Chestii din astea!

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

  1. Anonim

    Scurt pe 2.. daca nu ai facut pairing cu device-u lu gagica-ta aia pusa pe shoti, n-are cum sa iti bage nik. Nici bulangiu ala de coleg care sigur i-ai facut ceva daca vrea sa te arda asa tare fix in mijlocul unei prezentari.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!