Ce vă mai jucaţi pe smartphone?

scris de | vineri, 7 iunie 2013, 21:32 | 8 comentarii

Am încercat Temple Run. Pe toate. Imediat după ce am jucat câteva runde, am ieşit şi l-am şters. Nu mi-a plăcut deloc. Jocul e prea simplu, şi-n plus, n-are nimic care să mă atragă la el. De Cut the Rope m-am plictisit. La început a fost funny să hrănesc creatura aia zâmbăreaţă, dar acum, că am terminat toate rundele, parcă nu l-aş mai începe din nou.

Subway Surfers l-am şters de vreo lună cred. Am văzut la prieteni că au băgat design nou pentru trasee, dar nu mă mai atrage cu nimic să sar de pe un tren pe altul doar ca să fac un record; asta după ce mi-am cumpărat cam tot ce se putea cumpăra din store.

Între timp, am mai terminat Bad Piggies şi Angry Birds Star Wars. Şi m-am plictisit de Coin Dozer şi de Hold’em. Acum nu mai adorm decât cu Hill Climb Racing si Kuvinte (chiar dacă uneori mă face să cred că-s prost că ştiu atât de puţine cuvinte din limba română).

Aşadar, voi vă mai jucaţi ceva fain, puteţi recomanda un joc bun, etc.?

Există 8 comentarii publicate la acest articol:

 1. Vladen

  Am tot felul de rahaturi mai mult sau mai putin misto :D. Daca ma uit scurt ce am, as aminti:
  The Secret of Monkey Island (parca asta merge doar pe iPad totusi si e identic cu varianta de pe computer), Crazy Machines (nu e cu masinute ci cu masinarii, pui in functiune niste masinarii mecanico-electrice traznet, eu l-am jucat initial pe computer ca si pe celalalt), DOOM (aceleasi comentarii ca si la celelalte doua), 30 kingdoms, Osmos (asta e haios), Operation iWolf, Wolfenstein.

  1. Ciprian blogger

   Merci! Wow, joci Wolfenstein pe iPhone? E prima dată când aud că se poate!

  2. Ciprian blogger

   Aa, dar ăsta nu se compară cu ceea ce jucam pe computer. E total diferit.

  3. Vladen

   Asa e. Asta e diferit. Celelalte insa, majoritatea sunt, din pacate, identice.

  1. Ciprian blogger

   Merci mult. CSR Racing l-am jucat. Însă nu mă prea dau în vânt după jocuri din categoria racing :D

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!