Ce poţi citi (şi) vedea într-o duminică înceţoşată (1)

scris de | duminică, 17 februarie 2013, 12:13 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Am de mult timp o astfel de idee în minte, însă se pare că de abia astăzi mi-am propus într-un mod cât mai serios posibil să o pun în aplicare. Mai pe scurt, în fiecare duminică o să vă recomand un anumit număr de articole din care puteţi învăţa ceva sau afla lucruri interesante. Nu doresc ca această nouă rubrică să fie ceva mediocru, ci mai degrabă ceva inedit, cu toate că unii ar putea interpreta termenul ca fiind unul exagerat.

Deci:

  1. 60 de minute filmate de Constantin Brâncuşi. Siteul Amazon spune că acestea sunt singurele secvenţe care au fost păstrate. O comoară, de altfel. Aici.
  2. Un proiect îndrăzneţ în domeniul fotografiei: România în culori. Parte a festivalului Photo Romania. Aici.
  3. De ce nu este bine să consumi băutura direct din doză. Aici.
  4. Ce înseamnă tăria de caracter atunci când nu ai nici mâini şi nici picioare. Însă poţi înota, juca golf, scrie la tastatură. Aici.
  5. Aqua Carpatica lansează un concurs, puţin spus, inedit. Fotografiază un loc, un obiect, orice, alături de un produs al brandului şi ai şansa să pui mâna pe un Samsung GS3 şi alte premii trăznite. Aici.
  6. Harlem Shake dovedeşte nebunia internetului. Acesta este clipul original, de unde a plecat totul, aceasta este varianta românească, iar aceasta este varianta RObotzi.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.