Ce mai vedem la „Toamnă la Voroneţ”

scris de | vineri, 18 octombrie 2013, 15:25 | 3 comentarii

Spuneam în articolul trecut, dedicat festivalului, că printre activităţile ce vor avea loc la Gura Humorului se va număra şi un concert al deja cunoscutului muzician, Marius Matache. Sau Make, dacă îl cunoaşteţi de prin blogosferă. Atunci doar am amintit de concert, însă acum o să şi vorbim puţin despre ce se va întâmpla.

Momentul lui Make va avea loc în seara zilei de 25 octombrie, începând cu ora 21, imediat după terminarea programului din acea zi. Iar pentru că o asemenea seară de folk merită o scenă şi un public special, Sorin Poclitaru, cu a sa Cooperativă de Piţa pe vatră, va găzdui toată nebunia şi, poate, ne va încânta şi cu câteva dintre poeziile sale. Pentru cei care n-au văzut programul respectiv, îl mai postez încă o dată şi aici:

10:00 – 11:00 – Vernisajul Salonului Internaţional de Artă Fotografică
11:00 – 12:00 – Deschiderea oficială a Festivalului Toamnă la Voroneţ
12:00 – 13:00 – Gala Festivalului Internaţional de Diaporame Digitale AUDIA 2013, Cluj Napoca
15:00 – 18:00 – Proiecţii filme în concurs
19:00 – 21:00 – Caravana filmului românesc prezintă o proiecţie extraordinară a filmului Campioana. Invitaţi de onoare: Elisabeta Bostan, Mircea Diaconu, Izabela Moldovan şi Laurenţiu Damian

Tot Make va mai cânta şi sâmbătă, de la ora 21, dar de această dată pentru oamenii din festival, la Casa de Cultură Gura Humorului. Concertul de la Cooperativa lui Sorin va fi mai mult o pregătire pentru apariţia în festival şi pentru Alchimia Toamnei, de pe 28 octombrie, la Teatrul Excelsior din Bucureşti. Aşadar, dacă vreţi să-l vedeţi pe Make cântând în faţa bibliotecii Cooperativei lui Sorin, făceţi-vă de pe acum planurile şi veniţi.

Organizatorii Festivalului Toamnă la Voroneţ sunt Primăria Oraşului Gura Humorului, prin cele două instituţii de cultură, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina şi Casa Orăşenească de Cultură, și Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural „Bucovina”.

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

  1. Pingback: Scurtă recapitulare a articolelor scrise despre Festivalul Toamnă la Voroneţ | Ciprian Pardău

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!