Câţi bani produce pârtia Veveriţa din Vatra Dornei?

scris de | miercuri, 23 ianuarie 2013, 21:09 | 6 comentarii

Nu pot fi sigur dacă pârtia Veveriţa este cea mai bună din judeţ, aşa cum se precizează în interviul acordat de domnul Petru Ariciuc, şef al serviciului de dezvoltare a turismului şi salvamont, şi realizat de domnul Mihai Cioată, însă putem spune cu siguranţă că această pârtie este un mare plus adus oraşului Vatra Dornei.

Există, în ultimul timp, anumite zvonuri care spun că pârtia Veveriţa ar putea produce chiar şi 30.000 lei pe zi, dar nu se doreşte această performanţă. Bineînţeles, afirmaţia aparţine de domeniul fantasticului. Poate dacă în jurul pârtiei ar exista şi un complex de clădiri, gen restaurant, parcare păzită, centre de închiriere echipament, toate bine puse la punct, s-ar putea produce, să spunem, 25.000 lei zilnic. Însă şi aşa, sumele vehiculate sunt departe de realitate.

În condiţiile în care telescaunul şi pârtia Parc au fost închise, iar aproximativ 80% dintre turiştii aflaţi în oraş au ales pârtia Veveriţa, în circa 4 ore de funcţionare, sâmbătă s-au produs 8.100 lei, iar duminică 9.000 lei.

Să te gândeşti că pârtia ar putea ajunge să aducă bugetului 30.000 lei fără nici o dezvoltare sau strategie, e ca şi cum ai spune că-n Dorna mai există oameni fericiţi. Aberant!

Există 6 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Crede-ma, din experienta personala, n-am idee! Nu ma am eu cu sporturile de iarna; baza e ciclismul la mine. Da’, asa, din auzite, e cea mai ok partie dintre cele trei pe care le are orasul. Vrei sa o incerci cand treci pe aici? :D

 1. Albert

  Buna ziua
  Am schiat pe partia Veverita in conditii foarte bune; doresc sa felicit echipa de la intretinerea partiei pentru eforturile depuse.
  Salutari din Iasi, in asteptarea noului sezon 2013-2014.
  Albert

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!