Câştigătorii concursului

scris de | duminică, 10 februarie 2013, 17:28 | 9 comentarii

Acum o lună de zile, am lansat pe acest blog primul concurs organizat doar de mâna mea. Numele pe care i l-am dat atunci nu a fost cel mai inspirat, În căutare de noi talente, însă a atras un număr de concurenţi mai mult decât mulţumitor. Având în vedere faptul că nu am avut nici un pic de experienţă într-o astfel de activitate, mă pot declara mulţumit de tot ceea ce a ţinut de organizare, înscrieri, calitatea recomandărilor şi premii.

Care a fost ideea concursului?

Principiul pe care am ales să merg a fost unul extrem de simplu. Nu mi-am dorit practici inutile, mânuieli din care să obţin trafic sau mai ştiu eu ce. Singurul meu scop a fost să găsesc bloguri ce merită citite şi de care eu nu ştiam, pentru a le promova în bara laterală. Nimic mai mult.

Ok, ok, poveşti. Da’ care-au fost premiile?

Alegerea celor trei premii a fost cea mai grea parte a întregului concurs. Nu este deloc simplu să alegi lucruri care să fie de folos şi care să placă celor care au şansa să le câştige. Aşadar, am hotărât să ofer cărţi deoarece acestea reprezintă unul dintre puţinele mijloace prin care omul se poate educa singur.

Premiul întâi – cartea „Nostradamus. Profeţiile de bun augur” de Mario Reading
Premiul al doilea – cartea „Marilyn Monroe. Secrete, glorie şi tragedie” de J. Randy Taraborrelli
Premiul al treilea – cartea „Prinţesa Diana: Mă vor ucide!” de Caleja Concha

Probabil că nu am ales cele mai grozave titluri, însă decât să ofer lucruri inutile…

Ai uitat cumva ce-ai scris în titlu?

Nu, nu, n-am uitat. Ajungem şi acolo cât de repede. Vreau, însă, să menţionez că alegerea câştigătorilor n-a fost nici ea deloc uşoară. Am primit o mulţime de bloguri bune, scrise de oameni care cunosc limba romană şi care ştiu să dea farmec unui text. Iniţial, am ales 11 linkuri din recomandările făcute de voi, urmând ca în decursul a 24 de ore să reuşesc să ajung doar la trei.

Tobe, tobe, tobe… câştigătorii sunt:

– Locul al treilea este ocupat de Alin Nicorici, cel care mi-a recomandat blogul iubaholica.wordpress.com.
– Locul al doilea este ocupat de Cronicariu, cel care mi-a recomandat blogul adelinailiescu.wordpress.com.
– Locul intai este ocupat de Cristi, cel care mi-a recomandat blogul euareblog.ro.

Aşadar, cele trei cărţi, semnate atât de băieţii din DreamTeamRo, cât şi de mine, vor ajunge la Alin, Cronicariu şi Cristi. Felicitări vouă!

Notă de final:

În luna destinată înscrierilor, au fost active 22 de persoane care au recomandat 89 de bloguri. Pe facebook, linkul care duce către concurs, a fost distribuit de 12 ori, iar pe twitter de 7 ori. Nu sunt deloc cifre mari, însă pentru mine sunt mai mult decât perfecte. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să îmi fie recomandate aproape 80 de bloguri, dintre care majoritatea să depăşească standardele cerute.

Cu siguranţă, astfel de acţiuni vor mai fi organizate. Vă mulţumesc!

Există 9 comentarii publicate la acest articol:

 1. Cristi

  Mersi.
  Amu eu zic sa facem in felul urmator: daca asta vara vii la mare, imi aduci cartea si eu dau o bere, cu singura conditie de-a face si 18 ani pana atunci, de nu, dau un suc. E bine?

  1. Ciprian blogger

   Asa facem. Daca e sa ratez marea anu’ acesta, dau eu de veste si trimit cartea asa cum se cuvine.

  1. Ciprian blogger

   Este prea mult spus un protector. Am facut doar un gest care, sper eu, a adus la lumina cateva bloguri bune. :)

  1. Ciprian blogger

   Am întâmpinat câteva probleme cu poşta. Asta este cauza pentru care cărţile încă nu au ajuns, însă fac tot posibilul să rezolv cât mai repede. Îmi cer scuze pentru deranj.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!