Calitatea filmelor difuzate la tv

scris de | sâmbătă, 20 iulie 2013, 13:21 | 1 comentariu

Mă jucam ieri cu aplicaţia siteului cinemagia.ro, una dintre cele mai recente aplicaţii descărcate pe telefon, din lipsă de internet pe desktop. Cum testam eu categoria Program TV, dau peste opţiunea Filme la TV, care îţi arată live ce filme rulează pe posturile tv indexate în aplicaţie.

Un lucru util pentru amatorii de filme ce rulează pe tv şi care deţin şi un smarphone, însă calitatea filmelor ce se difuzează acum pe posturi lasă de dorit. Înţeleg că Pro TV nu mai dă filme bune de ani buni şi că Witch Hunt (1999) e o alegere grozavă având în vedere cheful lor de a mai încheia contracte de difuzare pentru filme noi sau notabile, dar de la TV 1000 nu mă aşteptam să dea un film de nota 3.1 pe IMDb: Kicked in the Head (1997).

Noroc că TVR Internaţional încă mai dă filme româneşti, chiar dacă sunt mediocre. Am văzut Eu, tu şi Ovidiu (1977) şi nu pot spune că e groaznic; are momente în care te face să râzi, dar îţi lasă şi gust amar când vezi jocul lui Florin Piersic şi unele replici parcă citite din ziar.

2013-07-19T10-45-25_1

Aplicaţia se numeşte Cinemagia şi poate fi descărcată de aici.

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

  1. Pingback: Recomandari cinefile de weekend

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!