Bloggerii au schimbat ceva. Proiectul „Lumină pentru Ursici” a început

scris de | luni, 12 august 2013, 16:42 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

După ce am citit cuvintele scrise de Manafu, am zâmbit. Am zâmbit pentru că proiectul „Lumină pentru Ursici” poate începe. Şi asta doar pentru că bloggerii au scris despre ideea echipei Free Mioriţa şi au hotărât să fie alături de ei; chiar dacă nu cunosc pe niciunul dintre membrii echipei, chiar dacă nu cunosc pe nimeni în Ursici, chiar dacă nu au fost niciodată acolo.

30 de bloggeri, din diferite colţuri ale ţării, au răspuns la articolul lui Cristi şi au scris.

Iar pentru că ei au scris, s-a găsit sponsor pentru panourile solare de care este nevoie pentru ca lumina să ajungă şi în Ursici. Am zâmbit pentru că printre cei 30 de bloggeri care au scris, mă număr şi eu. Blogosfera a pus din nou umărul şi a schimbat ceva în bine. Chiar dacă pe noi nu ne ajută în mod direct cu nimic.

Cei de la banca UniCredit Ţiriac Bank au aflat de proiect online, au cerut detalii şi s-au hotărât să ajute. Iar pentru că ei s-au hotărât să se implice şi să nu rămână indiferenţi, în locul banner-ului proiectului din sidebar voi afişa timp de o săptămână un mesaj şi un link ca mulţumire celor de la UniCredit Ţiriac Bank. Măcar cu atât să le răsplătesc fapta bună pe care au făcut-o.

Asta este frumuseţea online-ului.

ursici

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!