Best Web Image angajează designer web

scris de | vineri, 31 ianuarie 2014, 17:41 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Prietenilor de la Best Web Image le merge atât de bine, încât caută un nou coleg de muncă, pe postul de designer web. Iar cerinţele impuse nu sunt deloc imposibile:

– pasionat de grafică web, simţ artistic, spirit creativ şi comunicativ
– experienţă 1 sau 2 ani
– nivel avansat în Photoshop şi Illustrator
– cât mai bun vorbitor de limbă engleză

Momentan nu se oferă un job full-time, ci unul part-time, de 4 ore pe zi, cu contract pe 3 luni, pentru început; în funcţie de realizări, se poate prelungi. Programul va fi unul flexibil, stabilit în prealabil şi încadrat în intervalul 10:00 – 20:00. Salariul va fi unul foarte ok, plus invitaţii la evenimente din domeniu.

Legat de responsabilităţile unui astfel de post, candidatul va crea layout-uri web (pentru siteuri, magazine online, portaluri), va crea elemente de grafică web (bannere, newslettere, infografice), va scrie articole pe blog referitoare la munca sa şi va crea elemente de identitate vizuală, precum logouri. Este un job deosebit, potrivit unui designer priceput, cu un portofoliu în spate. Se acumulează experienţă în plus, se lucrează cu o echipă tânără axată pe partea de webdesign şi webdevelopment şi se câştigă câţiva bănuţi.

CV-ul şi portofoliul se pot trimite pe adresa: creativ@bestwebimage.ro

WebDesignerWanted

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.