Apropo de şoferii Nemo Express

scris de | luni, 5 august 2013, 12:38 | 2 comentarii

Dacă tot am dat de clipul de mai jos la Arhi şi am văzut şi o maşină a Nemo Express făcând nasoale în trafic, crezând că nu e nici urmă de poliţist în zonă, mi-am amintit de o întâmplare păţită acum vreo 2 luni, de care am uitat să mai scriu şi aici.

Mergeam acasă şi cum am pierdut cursa pe care o luam de obicei, m-am dus la ocazie, poate prind o dubă de transport mărfuri sau ceva condus de şoferi cu nevoie de mărunţiş de-o cafea într-o benzinărie. Stau câteva minute şi opreşte o maşină de la Nemo Express, firma de curierat. Pe lângă că uşa pasagerului nu s-a închis cum trebuie decât după ce am trântit-o sănătos la recomandarea şoferului şi că în cabină erau ambalaje aruncate probabil şi de fostul curier ce a predat maşina, tipul mergea cu o viteză constantă dacă nu de 110 km/h, măcar 90 km/h.

În toată viteza asta, nu a făcut decât 2 depăşiri în curbă până să simt nevoia să-mi pun centura. După care au mai urmat câteva depăşiri pe linia continuă şi o depăşire pe calea ferată. Toate astea pe parcursul a doar 13 km.

De asta e bine că poliţia vrea ca traficul să fie supravegheat din maşini nemarcate. Pe lângă că o să iasă de o pâine pe masă, o să aibă şi ei ceva de făcut, care va fi cu adevărat apreciat de şoferi. Că statul în buruieni cu radarul era deja expirat…

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. eu

    Facerea de bine,f….e de mama.Nu era mai bine ca acel agent sa nu te ia si tu sa dai bani la taxi.Astfel nu mai aveai ce sa scrii.Dupa ce ca te-a ajutat tu ii creezi probleme.Sa afle vreun pui de sef de la ei si sa le interzica clar sa mai ia pe cineva in masina.Sa te vad atunci.Asa-i romanul cand se vede cu saci in caruta.Daca nu ti-a placut cum conuce de ce nu i-ai spus sa opreasca ca tu vrei sa cobori.Dar de aveai nevoie.

  2. Mirel

    Politia ar putea foarte simplu sa stea numai la intersectii sau pur si simplu sa amendeze pe cei care parcheaza masinile neregulamentar(in statii de R.A.T.B. , in intersectii , pe prima si chiar a doua banda , etc), dar e mai bine sa cheltuiasca niste bani pe combustibil, pe langa faptul ca sunt si printre ei destui maniaci cu viteza si au nevoie de actiune,

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.