Apropo de Black Friday

scris de | marți, 19 noiembrie 2013, 18:13 | 7 comentarii

Că eMag a mutat ziua de Black Friday pe 22 noiembrie ştiţi deja din articolele scrise în ultimele zile; aici doar unul din exemple. Mulţi spun că eMag a făcut asta tocmai pentru ca livrările să nu fie îngreunate de ziua de 1 decembrie şi cumpărăturile să ajungă mai repede la clienţi, în timp ce alţii bănuiesc o strategie de a deţine ziua de 22 doar pentru ei.

Dacă e aşa, ideea cade.  PC Garage, Evomag, F64, Koyos şi Domo au confirmat că şi ei vor muta promoţiile pe 22 noiembrie, iar din partea Altex, Clickshop, Marketonline şi Azerty încă se aşteaptă confirmările.

Acum eu mă gândesc la o chestie. eMag se prea poate să fi putat totul pe 22, să tragă şi celelalte magazine online după el, iar cu doar o zi înainte de B.F., să anunţe că reducerile vor avea loc de fapt pe 29 noiembrie. Ziua de 1 decembrie ar putea fi o surpriză neplăcută pentru clienţii care îşi vor pachetele cât mai repede, dar aşa eMag rămâne cu întreg traficul.

Oricum ar fi, măcar să-i ţină serverele şi să nu păţească ca F64 acum câteva zile.

Există 7 comentarii publicate la acest articol:

  1. Stefan

    Cei de la eMag își fac până și publicitate la TV cu faptul că vor avea BF pe 22 noiembrie, îți dai seama că se autodiscreditează în ochii oamenilor dacă ar face o astfel de mutare. Pe de altă parte, celelalte magazine concurente au jucat destul de bine, au lăsat eMag-ul să facă campanie grea de promovare a BF-ului pe 22, iar acum ei doar vor profita de ea.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.