Am trecut de 4000 de comentarii. Asta este pentru voi :)

scris de | joi, 14 februarie 2013, 11:40 | 15 comentarii

Nu am putut să nu observ faptul că blogul, de-a lungul unei perioade de 17 luni şi 11 zile, toată viaţa sa de fapt, a reuşit să adune nu mai puţin de 4011 comentarii. În ritmul acesta, atingem echivalentul anilor în care vom circula cu maşinile prin aer cât de repede.

Toată activitatea de pe acest blog nu poate decât să mă bucure sincer şi să mă împingă de la spate să continui! Până la urmă, este doar meritul vostru, căci fără voi, cel mai probabil, aş fi renunţat de mult la scris; iar pentru asta vreau să vă mulţumesc şi să vă felicit în acelaşi timp.

Sunteţi grozavi!

Tot ce pot să-mi mai doresc în momentul de faţă este să continuaţi să vă exprimaţi opiniile, aşa frumos şi civilizat, la fel cum aţi făcut-o şi până acum. Dacă este să adun cele cinci comentarii şterse până în momentul în care am adunat 2000 de comentarii, plus cele maxim zece şterse până la numărul de 4000, rezultă o cifră de nici 20 de păreri aruncate în negura coşului de gunoi. Iar asta nu poate decât dovedi că am avut şi am în continuare parte doar de oameni faini, educaţi şi cu bun simţ. Săru’mana!

Akismet, zeule, mă-nchin în faţa ta!

comentarii

Există 15 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Au fost si inca sunt vremuri in care sunt vizitat de mai multi semeni de-ai tai deodata. Cred ca, daca imi amintesc bine, era vorba de patru sau cinci. Fiecare din alta gasca, doi din fratia Google, altul din Yahoo, unul din Bing si tot asa…

  1. Ciprian blogger

   Sa ajungi la cat mai multe. Tine minte o chestie, nu conteaza cate sunt ale tale. Gandeste-te ca, daca nu le-ai fi scris, alte comentarii ale altora nu ar mai fi fost postate. E ca si cum un gradinar se ocupa serios de plantele sale. Daca nu face tot ce este necesar, nu merge treaba!

  2. Vladimir

   Pai mie imi place grozav sa ma conversez cu cititorii. De asta am si tinut blogul cred. Scriu tampenii ca sa ma relaxez, dar uneori discutiile ajung foarte interesante!

  3. Ciprian blogger

   Pana la urma, nu acesta este scopul principal al unui blog? De a scrie si interactiona cu cei ce isi lasa parerile?

  1. Ciprian blogger

   Nu pot spune ca eu le urmaresc cu atentie, insa imi sar mereu in ochi atunci cand deschid wp-admin. Si cum sa nu mai multumesc si eu oamenilor care trec pe aici macar din 2000 in 2000 de comentarii?

  1. Ciprian blogger

   Multumesc. Acum ca ai lasat comentariul acesta, sunt cu unul mai aproape de 10.000 :)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.