Activitatea „600 de trepte” oprită de ninsoare

scris de | vineri, 15 martie 2013, 12:42 | 3 comentarii

Cu puţin timp în urmă anunţam că atunci când pagina de facebook a blogului va trece de 300 de likeuri, voi face un clip în care voi alerga dublul numărului de aprecieri în trepte. Adică mă supuneam singur la abordarea a cel puţin 600 de trepte.

Am spus atunci că o să fac şi aroganţa asta undeva în weekend. Nu de alta, dar în timpul săptămânii dimineaţa mă trezesc pe la 10, iar după-amiaza am ore la liceu până pe la 19, când se întunecă afară. Din păcate, vremea nu a prea ţinut cu mine în prima sâmbătă, aşa că am lăsat-o pe duminică. La fel, a plouat cu găleata de nu puteai vedea nici scările dela intrare în bloc de picăturile de ploaie.

Am rămas puţin dezamăgit de modul în care natura s-a purtat cu ideea mea şi-am zis că o las pe următorul sfârşit de săptămână. Adică pentru zilele de mâine şi poimâine. Într-un fel, mă aşteptam să fie vreme nu tocmai potrivită pentru alergat, însă o anumită doză de optimism tot aveam, dar nici pe departe nu mă aşteptam să… ningă. În martie, într-o zi de 15…

Ce să mai spun, cred că o să las filmarea pe luna viitoare, că-i o ninsoare afară de cred că nu o să mă văd pe mine!

snow

E maşina tovarăşului Pal (e ungur), dimineaţă. Eu n-am reuşit să fotografiez nimic.

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!