17 ani frumoşi

scris de | joi, 25 aprilie 2013, 22:29 | 7 comentarii

Trebuie să menţionez încă de la început că acest articol este dedicat vouă! Tuturor celor ce mă susţineţi, celor ce mă citiţi şi tutoror celor care îmi sunteţi prieteni! Datorită vouă, ziua aceasta a fost specială!

Mulţumesc celor 30 de colegi de liceu care mi-au cântat la mulţi ani şi care au reuşit să mă facă să nu îmi pot stăpâni zâmbetul! Aţi dovedit încă o dată că X B-ul este cea mai bună clasă din întregul liceu! :)

clasa în primul an de liceu

Mulţumesc celor din Blogal Initiative pentru mailul trimis! Chinezu, Loredana Pricopie, Vlad Dulea, Tudor Popa, am mai spus-o şi-am s-o mai spun, sunteţi pur şi simplu grozavi! Îmi scot pălăria în faţa voastră!

mail primit de la echipa Blogal Initiative

Mulţumesc şi celor din echipa zonga.ro pentru urări şi pentru cele 30 de melodii primite gratuit spre ascultare! Le-am ascultat pe toate, şi nu doar o dată! Funny că mi-aţi pus acolo şi Gangam Style! Am zâmbit. :)

Mulţumesc şi celor care mi-au spus la mulţi ani pe facebook! M-am bucurat să primesc mesaje de la italienii şi polonezii alături de care am participat vara trecută la unul dintre proiectele Comenius, dar şi de la vechi prieteni britanici cu care, acum ceva vreme, jucam Train Station pe facebook!

Există 7 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian blogger

      Mereu am încercat să obţin tot ce e mai bun pentru mine! Şi sigur o să o fac şi de acum încolo!

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!